vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Teleorman: Câinii atacă oameni, Poliția Animalelor se plimbă cu probleme personale

În timp ce haitele de câini atacă oameni,  Maria „Bateria” își rezolva problemele personale cu mașina de la Poliția Animalelor?

Cazul de la Contești, petrecut ieri, când un copil a fost atacat de o haită de câini sălbăticiți a scos la iveală multe alte puncte roșii în Teleorman unde câinii lăsăți liberi „fac legea”.

Cu toate acestea, Poliția Animalelor din Teleorman pare să nu cunoască problemele.

CITESTE SI: ȘOCANT! Copil de 13 ani, aproape sfâșiat de câini, în Teleorman. Acesta a rămas fără o bucată de ureche.

Nici nu ne miră, având în vedere că polițista de la această instituție se plimbă cu magaioaia de autospecială, în civil, parcă rezolvandu-și problemele personale. Căci spre această concluzie duce reacția IPJ Teleorman, prin purtătoarea de cuvânt, atunci când ImpactNEWS24 a întrebat-o ce misiunea în civil avea  Maria „Bateria” (polițista cunoscută că făcând în trecut parte dintr-o rețea de hoți de baterii auto, între timp ajunsă om al legii),aceasta(purt de cuvânt) s-a  fofilat, că ba să o sunăm mai târziu, apoi că de fapt nu ne poate spune ce misiune avea colega ei în civil, că să revenim cu cerere scrisă.

CITESTE SI: Alexandria – Polițistă își găsește soțul, polițist și el, în chiloți cu amanta, polițistă de asemenea. S-au luat la bătaie și au sunat la 112

Tragem noi concluzia că era o misiune sub acoperire, iar Maria „Bateria” nu trebuie deranjată, în timp ce în județ se petrec și sunt pe cale să se petreacă reale tragedii.

topul săptămânii