2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Teleorman: Câinii atacă oameni, Poliția Animalelor se plimbă cu probleme personale

În timp ce haitele de câini atacă oameni,  Maria „Bateria” își rezolva problemele personale cu mașina de la Poliția Animalelor?

Cazul de la Contești, petrecut ieri, când un copil a fost atacat de o haită de câini sălbăticiți a scos la iveală multe alte puncte roșii în Teleorman unde câinii lăsăți liberi „fac legea”.

Cu toate acestea, Poliția Animalelor din Teleorman pare să nu cunoască problemele.

CITESTE SI: ȘOCANT! Copil de 13 ani, aproape sfâșiat de câini, în Teleorman. Acesta a rămas fără o bucată de ureche.

Nici nu ne miră, având în vedere că polițista de la această instituție se plimbă cu magaioaia de autospecială, în civil, parcă rezolvandu-și problemele personale. Căci spre această concluzie duce reacția IPJ Teleorman, prin purtătoarea de cuvânt, atunci când ImpactNEWS24 a întrebat-o ce misiunea în civil avea  Maria „Bateria” (polițista cunoscută că făcând în trecut parte dintr-o rețea de hoți de baterii auto, între timp ajunsă om al legii),aceasta(purt de cuvânt) s-a  fofilat, că ba să o sunăm mai târziu, apoi că de fapt nu ne poate spune ce misiune avea colega ei în civil, că să revenim cu cerere scrisă.

CITESTE SI: Alexandria – Polițistă își găsește soțul, polițist și el, în chiloți cu amanta, polițistă de asemenea. S-au luat la bătaie și au sunat la 112

Tragem noi concluzia că era o misiune sub acoperire, iar Maria „Bateria” nu trebuie deranjată, în timp ce în județ se petrec și sunt pe cale să se petreacă reale tragedii.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE