2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Încă o suspiciune de coronavirus, în Alexandria. Cu puțin timp în urmă un bărbat a fost dus la spital

Un bărbat din Alexandria a fost luat, de la domiciliu, și transportat, de un echipaj specializat al ISU, la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Alexandria, cu puțin timp în urmă.

UPDATE: Potrivit reprezentanților Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, bărbatul, care nu se regăsea printre persoanele monitorizate de DSP, a alertat autoritățile, spunând că se simte rău. Acesta a fost preluat de un echipaj specializat și dus la spital, Secția de boli infecțioase, unde a fost consultat de medici. În cazul acestuia, suspiciunea de coronavirus a fost infirmată, bărbatul nefiind plecat în ultima perioadă din țară.

Este a treia suspiciune de infecție cu coronavirus la nivelul județului și a doua în Alexandria.

Este a treia suspiciune de infecție cu coronavirus la nivelul județului și a doua în Alexandria. Bărbatului îi vor fi prelevate probe pentru a fi trimise la Institutul Matei Blaș, urmând ca rezultatele să infirme sau să confirme infectarea cu COVID-19.

Suspiciune de coronavirus la Alexandria

La nivelul județului, 14 persoane sunt în carantină, în timp ce alte 111 sunt izolate la domiciliu, potrivit celei mai recente informari a Comitelului Județean pentru Situații de Urgență.

 

Potrivit sursei citate, toate cele 14 teste efectuate persoanelor aflate în carantină sunt negative, iar cele două rezultate ale probelor prelevate, ieri, de la cele două femei transportate la secțiile de boli infecțioase ale spitalelor din Alexandria și Turnu Măgurele nu sunt gata.

 

Revenim cu informații

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE