luni, februarie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Încă o suspiciune de coronavirus, în Alexandria. Cu puțin timp în urmă un bărbat a fost dus la spital

- Advertisement -

Un bărbat din Alexandria a fost luat, de la domiciliu, și transportat, de un echipaj specializat al ISU, la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Alexandria, cu puțin timp în urmă.

UPDATE: Potrivit reprezentanților Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, bărbatul, care nu se regăsea printre persoanele monitorizate de DSP, a alertat autoritățile, spunând că se simte rău. Acesta a fost preluat de un echipaj specializat și dus la spital, Secția de boli infecțioase, unde a fost consultat de medici. În cazul acestuia, suspiciunea de coronavirus a fost infirmată, bărbatul nefiind plecat în ultima perioadă din țară.

Este a treia suspiciune de infecție cu coronavirus la nivelul județului și a doua în Alexandria.

Este a treia suspiciune de infecție cu coronavirus la nivelul județului și a doua în Alexandria. Bărbatului îi vor fi prelevate probe pentru a fi trimise la Institutul Matei Blaș, urmând ca rezultatele să infirme sau să confirme infectarea cu COVID-19.

Suspiciune de coronavirus la Alexandria

La nivelul județului, 14 persoane sunt în carantină, în timp ce alte 111 sunt izolate la domiciliu, potrivit celei mai recente informari a Comitelului Județean pentru Situații de Urgență.

 

Potrivit sursei citate, toate cele 14 teste efectuate persoanelor aflate în carantină sunt negative, iar cele două rezultate ale probelor prelevate, ieri, de la cele două femei transportate la secțiile de boli infecțioase ale spitalelor din Alexandria și Turnu Măgurele nu sunt gata.

 

Revenim cu informații

topul săptămânii