marți, februarie 27, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

SOCANT: Judetul Teleorman este NEPREGATIT pentru o epidemie

SOCANT: la nivelul judetului Teleorman se afla o singura IZOLETA, care este detinuta de ISU Teleorman pe o autospeciala, orice caz de infectie virala fiind pericol major daca respectiva autoutilitara este in misiune.

 

UPDATE: PRECIZĂRI cu privire la articolul „ȘOCANT: Județul Teleorman este NEPREGĂTIT pentru o pandemie”, prin care induceți o stare de nesiguranță și panică cetățenilor cu privire la modul de gestionare a situației generate de răspândirea noului virus- COVID 19, în județul nostru.

ISU Teleorman asigură cetățenii că în privința transportului pacienților suspecți de infectarea cu coronavirus, activitatea se desfășoară întotdeauna cu respectarea procedurilor și instrucțiunilor transmise, astfel încât să fie îndeplinite toate măsurile de siguranță atât pentru personalul de intervenție, cât și pentru cei cu probleme medicale.

Menționăm că transportul persoanelor suspecte se poate realiza în condiții de siguranță și fără izoletă deoarece personalul medical/paramedical folosește în permanență costume de protecție specifice, pacientul este echipat cu mască, iar autospecialele sunt dezinfectate și decontaminate conform protocolului, cu substanțele furnizate prin intermediul Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alexandria, în cantități suficiente.

Referitor la existența unei singure izolete la nivel județean, vă comunicăm faptul că acest aspect a fost menționat de Grupul de Comunicare Strategică încă din primele conferințe de presă, acest dispozitiv regăsindu-se doar in dotarea autospecialei de transport personal și victime multiple, de la nivelul fiecărui județ. În această perioadă, în contextul măsurilor ce trebuie adoptate pentru reducerea riscului de transmitere a virusului COVID-19, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman adresează rugămintea cetățenilor să manifeste responsabilitate și să respecte recomandările autorităților locale și centrale.

De asemenea, îi sfătuim pe cetățeni ca în această perioadă să se informeze doar din surse oficiale pentru a evita informațiile false care sunt vehiculate fie prin intermediul rețelelor sociale, fie în unele cazuri prin intermediul anumitor publicații.

Compartimentul Informare și Relații Publice

mr. Dragomir Gelu

 

La nivelul ISU Teleorman exista doar spirt, care nu are NICIUN EFECT asupra virusilor

Aflăm primii cele mai noi evenimente din Teleorman și le punem la dispoziția cititorilor noști.
Publicăm cele mai incomode informații despre factorii de decizie din județ și luăm la întrebări autoritățile despre tot ce este de interes pentru public.

Urmareste-ne pentru a afla toate noutatile!->>>

topul săptămânii