marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Incendiu cu victimă la Islaz

În această seară, la ora 17.53, pompierii militari din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Islaz.

Ajunși la locul evenimentului cu o ambulanță SMURD și o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii turneni au constatat că incendiul se manifesta în interiorul unui dormitor, cu posibilitate de propagare la întreaga locuință, iar proprietarul, în vârstă de aproximativ 79 de ani, cu arsuri de gradul II și III pe cca. 50% din suprafața corpului, a fost evacuat de vecini până la sosirea echipajelor de intervenție.

Acesta a fost preluat de echipajul SMURD împreună cu personalul medical al SAJ Teleorman și transportat la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate.

Incendiul a fost stins în mai puțin de o oră, în limitele găsite, flăcările distrugând bunurile din interiorul unei singure încăperi, constând în două paturi, o masă, două scaune, un frigider și elementele de tâmplărie de la o fereastră și o ușă.

În urma cercetărilor efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric, la o priză ce alimenta frigiderul și o veioză.

topul săptămânii