marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Scene de groaza intr-un parc din Alexandria: Mama iesita cu copilul la aer, injunghiata.

Clipe de groaza pentru o mama iesita cu copilul intr-un parc din centrul Alexandriei.

S-au derulat imagini de cosmar si pentru ceilalti alexandrineni veniti sa se relaxeze. Totul s-a intamplat in aceasta dupa amiaza, cand femeia, care se afla pe o banca , a fost abordata de fostul partener de viata, parasit de aceasta.

Suparat ca nu vrea nici sa se impace, dupa ce au locuit impreuna cativa ani buni de zile, nici sa ii dea copilul, S.I. , din localitatea Laceni, nu a stat prea mult la discutii, a scos un cutit cu lama de peste 20 de cm si a injunghiat-o pe femeie, apoi i-a smuls copilul si a fugit prin centrul comercial Lipscani.

Femeia, desi intr-o balta de sange, a reusit sa tipe dupa ajutor, iar cativa cetateni au alertat un echipaj de politie aflat in zona, care a reusit sa identifice imediat agresorul.

Acesta a apucat insa sa se suie intr-un taximetru condus de o femeie, si, in timp ce isi tinea fetita de 6 anisori strans de mana, a tipat la taximetrista sa plece din oras. De frica, fetita si-a scapat telefonul pe jos, in taxiu. Alti taximetristi din statie, cand au aflat ca politia il cauta pe cel care se urcase val-vartej in taxiul femeii, si-au sunat colega sa ii spuna sa mimeze o pana de motor pentru a fi prinsa din urma de politie.

Aceasta, nestiind ce se intamplase, si aflandu-se la volan, a raspuns pe speaker, iar barbatul a auzit toata conversatia, fortand taximetrista sa opreasca inainte ca aceasta sa apuce sa iasa din oras.

Intre timp, toate fortele de ordine au fost alertate cu privire la cele intamplate, si doi taximetristi cu spirit civic au ajutat la prinderea agresorului, care a fost depistat ascunzadu-se intr-un cartier marginas al Alexandriei, cu copilul traumatizat de cele intamplate.

La aceasta ora, politia efectueaza cercetari. Femeia a fost preluata de un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor la fata locului, apoi au transportat-o la spital in vederea acordarii tratamentului de urgenta de specialitate.

Conform spuselor victimei, aceasta ar fi depus in urma cu mai multe zile plangere la politie cu privire la faptul ca este amenintata de cel care, pana la urma, si-a pus in practica amenintarea.

topul săptămânii