marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Ionel, taximetristul-erou din Alexandria.

El este Ionel, isi castiga existenta ca sofer de taximetru in municipiul Alexandria. Aseara se afla la munca, in statia de taxiuri din spatele Hotel Parc, cand a vazut un barbat care vine val-valtej in statia de taxiuri, tinand un copil speriat de mana, si care urca in taxiul unei colege, cerand o cursa pana in afara orasului.

Imediat ce taxiul a plecat, o echipa de politisti alergau si cautau o persoana ale carei semnalmente corespundeau intru totul cu cel care tocmai plecase cu taxiul. Acesta tocmai injunghiase o femeie care se afla pe banca, in parc.

CITESTE SI: Scene de groaza intr-un parc din Alexandria: Mama iesita cu copilul la aer, injunghiata.

Ionel a relatat imediat politistilor numarul si destinatia taxiului luat de suspect si s-a oferit sa urmareasca taxiul cu fugarul, ducandu-i pe politisti dupa taxiu. Pentru a nu pune siguranta traficului in pericol, politistii i-au cerut sa ii duca doar la masina de interventie, care se afla la locul agresiunii.

Ionel insa a continuat cu implicarea si spiritul civic si a devenit un soi de dispecer, centralizand datele primite de la colegi si transmitandu-le catre politie, chiar daca nu avea numarul de telefon al politistilor care plecasera in urmarirea suspectului a sunat un politist care lucreaza la biroul rutier, si care nici nu stia de cazul care tocmai se petrecuse, punand astfel in garda toata politia din oras.

A aflat ca taxiul s-a oprit inainte de a iesi din oras si ca suspectul, care a auzit pe speakerul telefonului soferitei ca este cautat, a fugit cu copilul, care intre timp isi pierduse telefonul mobil in taxi, printre blocuri. A plecat in urmarirea acestuia si a trimis toate aceste date si catre politistii care deja iesisera din oras in urmarirea taxiului. Pana ca politistii sa se intoarca in oras, Ionel a intrat in benzinaria unde se credea ca se ascunde agresorul, in incercarea de a-l tine pe loc pana la sosirea politiei.

Agresorul insa apucase sa se ascunda printre blocuri, si, cu ajutorul taximetristului care cunostea zona, politistii au pus mana pe invividul care se ascunsese cu copilul.

Felicitari, Ionel! Si la multi ani de sf Ion!

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii