34.9 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Informaţii de ULTIMA ORĂ despre situaţia privind coronavirusul în Teleorman

Crește numărul persoanelor izolate la domiciliu, în Teleorman, astfel că, dacă la precedenta informare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență numărul acestora era de 233, cea mai recentă informare arată că 482 de persoane sunt, în prezent, izolate la domiciliu în localitățile din județ.

De asemenea, alte 19 persoane sunt în carantină, transmit reprezentanții CJSU Teleorman.

Direcția de Sănătate Publică Teleorman monitorizează în prezent 482persoane cărora li s-a impus izolarea la domiciliu și supravegherea epidemiologică pasivă, pentru o perioadă de 14 zile.

La nivelul județului Teleorman sunt în prezent 19 persoane în carantină.

Menționăm că persoanele aflate în izolare sau în carantină nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu coronavirus și au o stare de sănătate bună.

În prezent,2 persoane se află internate în spital la Alexandria și Turnu Măgurele. Pentru persoana internată la Alexandria se așteaptă rezultatul de la Institutul Matei Balș din București, iar pentru persoana de la Spitalul Municipal Turnu Măgurele testul a indicat un rezultat negativ.

Numărul total de teste recoltate de la începutul perioadei de supraveghere este de 85, dintre care:

  • 68 probe cu rezultat negativ;
  • 2 probe cu rezultat pozitiv;
  • 15 probe sunt în lucru.

Situația prezentată este corespunzătoare datei de 20 martie a.c., ora 14:00.

Pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19 au fost intensificate controalele la persoanele aflate în izolare și au fost luate măsuri concrete de informare a cetățenilor cu privire la riscurile la care se expun, și îi expun și pe cei din jurul lor, prin ignorarea recomandării autorităților de a rămâne la domiciliu.

 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE