22.3 C
Alexandria
duminică, iulie 3, 2022

Bătrână din Blejești suspectă de infecție cu COVID-19. VIDEO

Reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență transmit, referitor la bătrâna preluată, astăzi, de un echipaj al ISU și transportată la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean, că “este vorba despre o femeie de 73 de ani, din Blejesti, internată pentru recoltarea ultimului test pentru că este contact al unui pacient din `lotul Gerota`. Testele anterioare au ieșit negative”.

Un echipaj specializat al ISU Teleorman s-a deplasat, cu puțin timp în urmă, la Blejești, pentru a prelua o bătrână în vârstă de 65 de ani, cu simptomatologie specifică infecției cu COVID-19.

Potrivit primarului de la Blejești, Narcis Pietreau, se pare că femeia a fost externată de la Spitalul Dimitrie Gerota, în urmă cu câteva zile, unde se internase pentru unele probleme de sănătate, iar în cursul acestei dimineți s-a simțit rău. La domiciliul bătrânei s-a prezentat un ehipaj de salvare de la Videle, ulterior sosind și un echipaj specializat al ISU, întrucât femeia prezintă suspiciuni de infecție cu coronavirus.

Până la transmiterea acestei știri, autoritățile abilitate nu au dat niciun punct de vedere referitor la subiect.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE