luni, martie 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Ultima oră! 30 de persoane din Teleorman testate pentru COVID-19 așteaptă rezultatul

Autoritățile județene așteaptă rezultatele testelor pentru probele prelevate de la 30 de persoane, care vor confirma sau infirma infecția cu noul coronavirus, transmite Centrul de comunicare al CJSU Teleorman.

Potrivit sursei citate, probele au fost prelevate de la două persoane internate în Spitalul Municipal din Roșiorii de Vede, de la persoanele de contact ale cazurilor confirmate și de la persoanele aflate în carantină.

Pentru miercuri, 18 martie, la nivelul județului Teleorman, datele furnizate arată că Direcția de Sănătate Publică Teleorman monitorizează 271 persoane cărora li s-a impus izolarea la domiciliu și supravegherea epidemiologică pasivă, pentru o perioadă de 14 zile, în timp ce 18 persoane în carantină.

„Menționăm că persoanele aflate în izolare sau în carantină nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu coronavirus și au o stare de sănătate bună”, transmit reprezentanții CJSU Teleorman.

Până miercuri, 18 martie, în Teleorman, au fost confirmate două cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), respectiv bătrâna în vârstă de 71 de ani, din Alexandria, și una dintre persoanele cu care aceasta a intrat în contact, respectiv instalatorul care i-a reparat centrala.

De la începutul perioadei de supraveghere, la nivelul județului Teleorman au fost prelevate probe de la 70 de persoane.

Dintre acestea, 38 de probe au fost cu rezultat negativ, în timp ce alte două probe au avut rezultat pozitiv. Pentru 30 de probe autoritățile așteaptă rezultatul de la Institutul Matei Balș din București.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii