marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Întâlnire a conducerii USR Teleorman cu aleșii locali din județ /George Iordăchiță: “Între două runde de alegeri, ei sunt partea cea mai vizibilă a partidului nostru”

La finalul anului trecut și-au schimbat conducerea, iar începutul de 2023 îi găsește pe membrii USR Teleorman mai hotărâți ca niciodată să arate ce înseamnă să faci administrație locală ca la carte.

În acest sens a avut loc, sâmbătă, o primă întâlnire a conducerii județene a organizației cu aleșii locali ai partidului și președinții de organizații municipale și orășenești, la care a luat parte și Teodora Stoian – membru al Biroului Național USR, care le-a explicat celor 27 de consilieri locali din județ, dar și singurului primar al USR în Teleorman – primarul de la Drăgănești de Vede Marius Stanciu, că la nivel central există o echipă suport aleși locali, formată din experți în mai multe domenii, care are drept obiectiv consilierea aleșilor locali.

Teodora Stoian – membru al Biroului Național USR

De asemenea, președintele USR Teleorman George Iordăchiță a vorbit despre importanța pe care o au aleșii locali în cadrul partidului, aceștia fiind “partea cea mai vizibilă” din partid.

“Ne-am dorit să reconectăm aleșii locali cu noua conducere aleasă a USR Teleorman. Am avut și un invitat unul dintre membrii echipei naționale de suport pentru aleșii locali USR. A fost un schimb de idei util, interesant, am stabilit palierele pe care se poate colabora cu echipa națională, dar și modurile în care poate fi contactată echipa de la nivel județean, pentru a sprijini activitatea aleșilor locali.

Între două runde de alegeri, aleșii locali sunt, practic, partea cea mai vizibilă a partidului nostru. De munca lor, de implicarea lor depind rezultatele pe viitor ale partidului în următoarele alegeri.

Este nevoie de multă implicare, sunt multe probleme la nivelul orașelor și comunelor din Teleorman, iar o echipă de consilieri activi poate face diferența chiar și acolo unde, poate, locuitorii și-au pierdut speranța că se pot schimba lucrurile”, a spus președintele USR Teleorman George Iordăchiță.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii