luni, mai 20, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Investiții blocate în comuna Nanov-firma care a ” bombardat” Alexandria pune bețe în roate asfaltării

Investiții blocate în comuna Nanov-firma care a ” bombardat” Alexandria pune bețe în roate asfaltării. Desi asfaltările trebuiau demarate de acum aproape două luni de zile, firma care se ocupă de centrul pietonal din Alexandria, TEAM STAR SUD 2019 SRL, a depus contestație pentru că a fost exclusă de la licitație pe motive tehnice, desi reprezentanții acesteia știau foarte bine că nu se încadrează, dar s-au încăpățânat să liciteze, desi abia fac față la lucrările din Alexandria, care, din motive deja știute de toți alexăndrinenii, au exasperat toată populația.

Pentru că foștii acționari ai Teldrum, care controlează acum firma cu pricina, au fost deranjați că nu au „prins” lucrări și în Nanov, au depus contestație, și, chiar dacă aceasta a fost respinsă că nefondată de CNSC, mai pot întârzia lucrările prin alte metode birocratice, iar singurii care au de suferit sunt cetățenii localității Nanov, care în loc să se bucure de străzi asfaltate, mai pot aștepta prin namoale, așa cum se întâmplă cu alexăndrinenii care sunt nevoiți să treacă pe șantierul centrului pietonal, realizat de aceeași firma. Colac peste pupăză, chiar și persoana care ar controla firma trebuie să stea în praf și namoale, pentru că ar locui chiar în Nanov.

Cu toate acestea, primarul localității Nanov a semnat contractul cu firmele care au castigat licitația, lucrările trebuind să înceapă în câteva zile, dacă nu mai apare vreo „contestație”.

topul săptămânii