4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

IPJ Teleorman face angajări, prin încadrare directă, din sursă externă

Inspectorarul de Poliție Județean Teleorman scoate la concurs, în această perioadă, 44 de funcţii vacante de agent de poliţie prin încadrare directă, din sursă externă, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Potrivit anunțului publicat pe pagina de internet a instituției, posturile de agent sunt la Roșiori de Vede, Videle, Turnu Măgurele și Zimnicea

– Compartimentul Ordine Publică, Siguranţă publică şi patrulare, dar și la posturile de poliție din Brânceni, Buzescu, Călinești, Furculești, Drăgănești Vlașca, Măgura, Orbeasca, Crângeni, Drăgănești de Vede, Măldăeni, Peretu, Troianul, Sfințești, Balaci, Didești, Siliștea Gumești, Stejaru, Ciuperceni, Putineiu, Plopii Slăvitești, Botoroaga, Poeni, Scurtu Mare, Tătărăștii de Sus, Fântânele, Piatra, Viișoara, Cervenia, Frumoasa, Izvoarele, Smârdioasa. De asemenea, sunt scoase la concurs și trei posturi de agent de politie, specialitatea actiuni speciale, precum și un post de agent de poliție – specialitatea achiziții publice.

Inspectorarul de Poliție Județean scoate la concurs și două posturi de ofițer, disponibile în cadrul Biroului Comunicaţii şi informatică, iar potrivit anunțului postat pe pagina de internet a instituției, persoanele interesate trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice.

Informații despre calendarul concursului, precum și documentele necesare și condițiile care trebuie îndeplinite pot fi găsite pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, secțiunea “Carieră” – “Posturi scoase la concurs”

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE