vineri, mai 3, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

IPJ Teleorman face angajări, prin încadrare directă, din sursă externă

Inspectorarul de Poliție Județean Teleorman scoate la concurs, în această perioadă, 44 de funcţii vacante de agent de poliţie prin încadrare directă, din sursă externă, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Potrivit anunțului publicat pe pagina de internet a instituției, posturile de agent sunt la Roșiori de Vede, Videle, Turnu Măgurele și Zimnicea

– Compartimentul Ordine Publică, Siguranţă publică şi patrulare, dar și la posturile de poliție din Brânceni, Buzescu, Călinești, Furculești, Drăgănești Vlașca, Măgura, Orbeasca, Crângeni, Drăgănești de Vede, Măldăeni, Peretu, Troianul, Sfințești, Balaci, Didești, Siliștea Gumești, Stejaru, Ciuperceni, Putineiu, Plopii Slăvitești, Botoroaga, Poeni, Scurtu Mare, Tătărăștii de Sus, Fântânele, Piatra, Viișoara, Cervenia, Frumoasa, Izvoarele, Smârdioasa. De asemenea, sunt scoase la concurs și trei posturi de agent de politie, specialitatea actiuni speciale, precum și un post de agent de poliție – specialitatea achiziții publice.

Inspectorarul de Poliție Județean scoate la concurs și două posturi de ofițer, disponibile în cadrul Biroului Comunicaţii şi informatică, iar potrivit anunțului postat pe pagina de internet a instituției, persoanele interesate trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice.

Informații despre calendarul concursului, precum și documentele necesare și condițiile care trebuie îndeplinite pot fi găsite pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, secțiunea “Carieră” – “Posturi scoase la concurs”

topul săptămânii