26.8 C
Alexandria
marți, iulie 5, 2022

LIVE Accident în Alexandria! O persoană a ajuns la spital

Un accident rutier în urma căruia o persoană a ajuns la spital s-a produs, marți dimineață, la intersecția străzilor str. T Vladimirescu și Cuza Vodă, din municipiul Alexandria.

Din primele date, se pare că una dintre mașinile implicate în evenimentul rutier, care se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu în sensul de mers către pădure, nu a acordat prioritate unei mașini care circula regulamentar pe Cuza Vodă, în direcția de mers către Spitalul Județean.

În urma impactului a rezultat o victimă, din mașina care circula regulamentar, un bărbat de circa 40 de ani care, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu mașină de stingere pentru asigurare măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și Serviciul de Ambulanță cu un echipaj medical.

Oamenii legii au preluat cazul, pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc evenimentul rutier.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE