1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

LIVE Accident în Alexandria! O persoană a ajuns la spital

Un accident rutier în urma căruia o persoană a ajuns la spital s-a produs, marți dimineață, la intersecția străzilor str. T Vladimirescu și Cuza Vodă, din municipiul Alexandria.

Din primele date, se pare că una dintre mașinile implicate în evenimentul rutier, care se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu în sensul de mers către pădure, nu a acordat prioritate unei mașini care circula regulamentar pe Cuza Vodă, în direcția de mers către Spitalul Județean.

În urma impactului a rezultat o victimă, din mașina care circula regulamentar, un bărbat de circa 40 de ani care, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu mașină de stingere pentru asigurare măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și Serviciul de Ambulanță cu un echipaj medical.

Oamenii legii au preluat cazul, pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc evenimentul rutier.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE