34.9 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

LIVE Accident în Alexandria! O persoană a ajuns la spital

Un accident rutier în urma căruia o persoană a ajuns la spital s-a produs, marți dimineață, la intersecția străzilor str. T Vladimirescu și Cuza Vodă, din municipiul Alexandria.

Din primele date, se pare că una dintre mașinile implicate în evenimentul rutier, care se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu în sensul de mers către pădure, nu a acordat prioritate unei mașini care circula regulamentar pe Cuza Vodă, în direcția de mers către Spitalul Județean.

În urma impactului a rezultat o victimă, din mașina care circula regulamentar, un bărbat de circa 40 de ani care, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu mașină de stingere pentru asigurare măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și Serviciul de Ambulanță cu un echipaj medical.

Oamenii legii au preluat cazul, pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc evenimentul rutier.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE