marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

LIVE Accident MORTAL la Prunaru

Un biciclist de 42 de ani și-a pierdut viața, miercuri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localiății Prunaru.

Din primele date, se pare că o mașină care se deplasa în direcția de mers București, condusă de un bărbat de 62 de ani, din Alexandria, a acroșat biciclistul, iar șoferul a tras stânga de volan, intrând în coliziune cu o altă mașină, condus de un bărbat de 51 de ani, din Zimnicea, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, biciclistul și-a pierdut viața, iar la spital a ajuns o femeie de 45 de ani, din Zimnicea, pasageră în autoturismul care venea dispre București.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului care a lovit biciclistul, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cazul celuilalt șofer implicat în accident, rezultatul testului a fost negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii