4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

LIVE Accident MORTAL la Prunaru

Un biciclist de 42 de ani și-a pierdut viața, miercuri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localiății Prunaru.

Din primele date, se pare că o mașină care se deplasa în direcția de mers București, condusă de un bărbat de 62 de ani, din Alexandria, a acroșat biciclistul, iar șoferul a tras stânga de volan, intrând în coliziune cu o altă mașină, condus de un bărbat de 51 de ani, din Zimnicea, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, biciclistul și-a pierdut viața, iar la spital a ajuns o femeie de 45 de ani, din Zimnicea, pasageră în autoturismul care venea dispre București.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului care a lovit biciclistul, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cazul celuilalt șofer implicat în accident, rezultatul testului a fost negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE