4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

VIDEO Furt pe E70, la Văceni

Un bărbat, șofer al unei dube cu care tocmai ce făcuse un transport de marfă la Turnu Măgurele și se îndrepta spre Mihăilești, spune că a fost jefuit, miercuri, pe Drumul European 70, la Văceni.

Bărbatul spune că a oprit mașina pentru a-și face nevoile, moment în care o mașină Audi A4 negru, cu geamuri fumurii, a oprit în parcare pe sensul opus. Din mașina neagră, de pe locul din dreapta față, ar fi coborât un bărbat masiv, care i-a pus piciorul în spate, și mâna în ceafă, iar acesta s-ar fi lovit la cap.

Până să se dezmeticească bărbatul, din duba pe care acesta o conducea, tâlharul a plecat cu o borsetă în care erau 105.000 lei, încasările pe care le făcuse miercuri.

Pe de altă parte, reprezentanții IPJ Teleorman spun că bărbatul ar avea declarații contradictorii. Concret, se pare că prin apelul la 112 ar fi spus o variantă, în timp ce la locul faptei le-ar fi spus altă poveste oamenilor legii.

Mașina neagră a fost dată în consemn și este căutată de oamenii legii, la fel și cei doi bărbați care erau în aceasta.

IPJ TELEORMAN

La data de 23 noiembrie a. c,, ora 13.25 ,polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un cetățean în vârstă de 57 de ani din localitatea Drajna județul Prahova, cu privire la un posibil furt constând într -o sumă de bani, dintr un autoturism pe DN 6, într-o parcare, la km 7.

La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Alexandria în vederea efectuării cercetării pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s- a produs evenimentul.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE