miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Minciuni pesediste in timpul pandemiei de Covid-19

PSD este disperat, in acest moment, ca o sa-si piarda si ultima urma de majoritate pe care o are. Spunem asta pentru ca, odata cu izbucnirea crizei generate de noul coronavirus, oamenii si-au dat seama de cate gogosi le-au vandut.

FOTO: infotr.ro

Mai ales cand vorbim despre sanatate, cu cele 8 spitale regionale care trebuiau sa fie deja gata.

Asa ca cei mai de seama conducatori ai judetului au intrat in fibrilatii.

De vreo saptamana, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, Danut Cristescu, „o arde” pe pagina lui de Facebook cum ca spitalul are tot ce-i trebuie sa gestioneze o criza provocata de Covid-19 si se pozeaza triumfator in timp ce se uita ca curca-n craci la niste cutii si un ambalaj de iaurt din depozitul spitalului Alexandria.

FOTO:facebook Cristescu Dan

In fapt, potrivit deputatului Doru Coliu, doar la UPU sunt cateva rezerve de materiale. In rest, nu prea exista de niciunele.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca din 12 paturi dotate cu aparate de ventilatie artificiala, atat de necesare in aceasta perioada, sunt functionale doar 9, sustine deputatul Doru Coliu, președinte PMP Teleorman.

Acum, Danut Cristescu se lauda ca va aduce in judet un aparat de testare pentru Covid-19. Cand? Sa speram ca inainte de a se termina criza, sa se poata folosi teleormanenii de el.

Cu adevarat dotati si pregatiti, ce sa spunem!

Sa nu uitam ca vreo doi ani de zile Danut Cristescu si Adrian Gadea „rugau” presa prietena locala sa mai toarne saptamanal cate o stire in care sa anunțe ca aduc RMN si CT la spital, iar ca ilustratie a stirii aparea o poza cu cei doi.

Cititorii aveau impresia ca ei erau RMN ul si CT-ul (au fete, ce-i drept, de usi de RMN). Si nu uitam nici faptul ca acum, de aceste aparate atat de necesare urgentelor medicale, beneficiaza doar cei internati in spital.

Urgentele tot la privat se duc, cu decontare de la stat. Off, ce ti-e si cu Exmed-ul asta (vorbim alta data de contracte)!

Si, ca, in stilul deja consacrat al PSD, Cristescu, in zecile lui de postari recente, ilustreaza textele lui inepte despre cat de pregatit e Teleormanul pentru o pandemie cu o fotografie cu judetul „furata”.

Fotografia cu judetul Teleorman pe care acesta o tot pune la postari a „imprumutat-o” de pe internet, fara sa specifice sursa.

Cum suntem convinsi ca habar nu are cine a realizat aceasta poza superba, ii spunem noi: un baiat pasionat de fotografie mutat de ceva vreme din Teleorman (de ce oare o fi plecat?).

Fotografia a fost realizata pe 16 iulie 2007 la intrarea in judetul Teleorman cu un aparat foto KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA la ora 20:16:46, cand soarele apunea.

https://www.flickr.com/photos/highway6southbound/3107270235/in/photostream/

Apoi, fotografia a fost viralizata de catre prima comunitate online din Teleorman, (si una dintrecele mai numeroase si astazi), Alexandria, Teleorman, Romania.

Detaliile acestea le spunem asa, domnule Cristescu, ca sa stii si dumneata de unde „furi”!

Ca in rest nu te mai cred nici pensionarii pe care i-ati mintit, voi pesedistii, atatia ani si care acum o sa vada pe pielea lor cum e sa asculte de unii care, in afara de a minti, habar n-au de capul si de zilele lor.

topul săptămânii