28.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

O singură primărie din județ a primit bani pentru decontarea lucrărilor PNDL

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat, vineri, suma de 69.095.289,32 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 132 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Astfel, pentru etapa I a fost achitată suma de 8.485.342,66 de lei, pentru 15 obiective de investiții, iar pentru etapa a II-a a programului au fost decontate facturi în valoare de 60.609.946,66 de lei pentru alte 117 obiective.

La nivelul județului Teleorman, la această alocare a primit bani numai Primăria Orbesca – 645.029,4 lei.

Programul Național de Dezvoltare Locală este cel mai important program multianual de finanțare cu fonduri de la bugetul de stat ce are ca obiectiv general echiparea unităților administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educațională, de sănătate și de mediu, sportivă, social-culturală și turistică, administrativă și de acces la căile de comunicație, iar valorile alocărilor multianuale de la bugetul de stat sunt egale cu sumele înscrise în contractele de finanțare multianuale încheiate între minister și beneficiarii obiectivelor de investiții.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE