5,519FaniÎmi place
5.3 C
Alexandria
29 nov. 2020
5,519FaniÎmi place

Percheziții domiciliare,controale și zeci de amenzi date de polițiștii teleormăneni

De interes

Costel Barbu: „Guvernul Orban alocă fonduri de dezvoltare pentru Turnu Măgurele!’

Ca secretar general adjunct în Guvernul României și candidat din partea PNL Teleorman la #CameraDeputaților, am luptat și voi...

Samuel Calotă: „Pribegi prin lume, pentru o pâine albă, dar amară!”

Probabil că nu există familie din Teleorman care să nu aibă pe cineva la muncă în străinătate. Fiecare dintre noi...

Când PNL dă „acoperitoarea de față” jos, vedem doar PD-L! Cinism...

Mădălin Borș (PSD), candidat pentru postul de deputat în Camera Deputaților în județul Teleorman, a criticat dur măsura păstrării...

Peste 29.000 de țigarete, 14.000 de petarde și alte 1.300 de obiecte pirotehnice, precum și aproximativ 82 de kilograme de pește au fost confiscate de polițiștii teleormăneni în urma acțiunilor desfășurate astăzi la nivelul județului.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Acțiuni Speciale, precum și de la polițiile municipale și orășenești au acționat la nivelul județului în vederea asigurării unui climat optim de siguranță publică și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV2.

În cadrul acțiunilor au fost legitimate nu mai puțin de 600 de persoane, au fost verificate peste 300 de autovehicule și 40 de societăți comerciale, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 171 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 46.000 de lei, reținute cinci permise de conducere și retrase șase certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

În contextul prezentat au fost efectuate patru percheziții domiciliare, în continuarea cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal ce vizează comiterea infracțiunilor de “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept” și “vătămare corporală din culpă”, fiind identificate și ridicate în vederea cercetărilor peste 14.000 de petarde și alte 1.300 de articole pirotehnice, de diferite mărci și categorii, deținute ilegal, precum și peste 29.000 de țigarete nemarcate fiscal, ce par a fi provenite din contrabandă.

De asemenea, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Salcia, pe numele căruia Judecătoria Turnu Măgurele a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența alcoolului sau a altor substanțe, bărbatul fiind ulterior încarcerat în Penitenciarul Giurgiu.

Totodată, în cadrul activităților desfășurate a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea unei infracțiuni ce vizează domeniul piscicol, în cazul unui bărbat de 38 de ani din comuna Conțești, depistat pe raza comunei de domiciliu, în timp ce expusese spre vânzare o cantitate de aproximativ 82 kg de pește, din specia fitofag, fără a deține documente în acest sens.

Acțiunile polițiștilor au vizat și reducerea riscului rutier, activitățile desfășurate conducând la identificarea unui bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Băbăița, în timp ce  conducea un autoturism la care tracta o remorcă neînmatriculată, fiind întocmit dosar penal.

Comandat de PRO România Teleorman, CMF 11200008

Moarte suspectă în cazul unui bărbat din Mârzănești.

Un bărbat de aproximativ 60 de ani, din localitatea Mârzănești, a fost găsit fără suflare în propria-i casă. Potrivit declarațiilor vecinilor, omul nu a...

Alte articole