luni, martie 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Percheziţii in Bucuresti, Teleorman si alte patru judete, la hoţi care fură din tiruri aflate în mers

Zeci de percheziții sunt efectuate, luni, în București și județele Ilfov, Argeș, Prahova, Teleorman și Ialomița, la suspecți care furau din camioane în mers, prejudiciul ridicandu-se in aces caz la câteva milioane de euro.

DIICOT și Poliția Capitalei efectueaza, luni, 73 de percheziții în București și județele Ilfov, Argeș, Prahova, Teleorman și Ialomița.

In acest caz, este cercetată activitatea unor grupuri infracționale specializate în comiterea de furturi din autocamioane aflate în mers, fapte săvârșite atât în România, cât și pe teritoriul altor state membre ale UE.

Potrivit Poliției Romane, la acțiune participă Directia de Investigații Criminale din Poliția Română, reprezentanți ai Europol, precum și anchetatori francezi și olandezi.

Prejudiciul se ridică la câteva milioane de euro, urmând a fi stabilit cu exactitate la finalul cercetărilor.

În acțiune sunt implicați peste 700 de polițiști și jandarmi.

Procurorii DIICOT precizează că 18 dintre percheziții au loc în baza unui ordin european de anchetă cu Franța, privind activitatea unor grupuri infracționale specializate în comiterea de furturi din autocamioane aflate în mers.

Prejudiciul se va stabili cu exactitate la finalul cercetărilor.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii