joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Percheziții pentru trafic de droguri, în Alexandria – O persoană a fost arestată preventiv

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman au pus în aplicare, joi, trei mandate de percheziție domiciliară la persoane bănuite de trafic de droguri, fiind identificate și ridicate mai multe mijloace de probă, precum și o cantitate de canabis.

Potrivit DIICOT, în cursul zilei de joi a fost dispusă reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, pentru care, ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Teleorman a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză s-a reținut că, în perioada aprilie – mai 2023, inculpatul a comercializat, în mai multe rânduri, droguri de risc (canabis).
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman.

Acțiunea a fost derulată în cadrul operațiunii esfășurate, joi, de procurorii DIICOT, Poliția Română și Poliția de Frontieră, cu sprijinul Jandarmeriei Române, pentru destructurarea unor grupuri infracționale organizate, specializate în trafic de droguri de risc și mare risc, precum și efectuarea de operațiuni cu substanțe cu efect psihoactiv, trafic de minori și trafic de persoane, exploatarea persoanelor vulnerabile și criminalitatea informatică.

topul săptămânii