joi, mai 9, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Destin spulberat pe calea ferată în Botoroaga. O adolescentă de 16 ani a murit în mașina făcută morman de fiare, lovită de tren

Destin spulberat pe calea ferată în comuna Botoroaga, sat Valea Cireșului. O adolescentă de 16 ani a murit în mașina făcută morman de fiare, lovită de tren. Alți 4 tineri, răniți.

Accident tragic în judeţul Teleorman. 5 tineri târați 200 de metri de tren, mașină făcută praf. O fată a murit pe loc.

Totul a pornit în jurul orei 1:30, când mașina condusă de o fată de 19 ani, ticsită cu tineri, a trecut cu viteză fară să respecte semnalele luminoase de la trecerea cu nivel de cale ferată.

Șoferița este fata unui celebru instructor auto din Videle, trimis în judecată de DNA în dosarul mitei pentru permise.

Trenul, care circula cu viteză, a izbit din plin mașina ticsită cu copii, apoi a târât-o mai bine de 200 de metri, iar în dreptul unui stâlp de semnale CFR a izbit-o de acesta, moment în care s-a rupt în două.

O fată de 16 ani, din Mereni, a murit pe loc, 3 copii au rămas încarcerați., o fată de pe bancheta din spate a fost transportată cu elicopterul SMURD la București, un alt băiat de 15 ani cu ambulanța, tot la un spital din Capitala.

Culmea, cea care a suferit cele mai puține rani a fost chiar șoferița.

Urmează să se stabilească în ce circumstanțe s-a produs accidentul, și ce căutau copii de 15 ani la plimbare cu mașina la aproape 2 noaptea.

topul săptămânii