miercuri, mai 8, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Ea este Flori, avea 15 ani și toată viața înainte. A murit pe loc, spulberată de tren lângă Videle.

Ea este Flori, avea 15 ani și toată viața înainte. A murit pe loc, spulberată de tren lângă Videle. Ieșise aseară la plimbare cu mai mulți prieteni. Se afla pe locul din dreapta al mașini condusă de o prietenă, de 19 ani.

Șoferița nu a respectat semnalele luminoase și nici crucea Sf.Andrei de la trecerea cu nivel cu cale ferată.

Ce a urmat, a fost un adevărat carnagiu. Mașina a fost târâtă de tren sute de metri, rupta în bucăți. Flori a murit pe loc, nu a mai avut nicio șansă. Și ceilalți tineri din mașină au ajuns în stare gravă la spital, o altă prietenă preluată de elicopterul SMURD, după ce au rămas încarcerați.

CITESTE SI: VIDEO Destin spulberat pe calea ferată în Botoroaga. O adolescentă de 16 ani a murit în mașina făcută morman de fiare, lovită de tren

Flori însă nu mai este. Se îndrăgostise recent și trăia o frumoasa poveste cu un băiat, care acum este în stare de soc:

„Nici acum nu îmi vine să cred … nu pot percepe ideea că numai ești printre noi iubirea mea , să îți petreci ziua cu persoana iubita , cu persoana cu care vedeai totul roz , cu persoana care era parte din tine , iar seara să auzi că a murit. Sufletul meu, dragostea mea , Florina mea , am să te iubesc toată viața mea și îți promit că vom trăi aceeași poveste de dragoste acolo sus amândoi ! Drum liniștit către cer sufletul meu „- a scris iubitul ei la aflarea cumplitei vesti.

Dumnezeu să o ierte, și mare grijă părinți cum vă educați copiii, ce mașini le luați și ce anturaj au!

topul săptămânii