24.9 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Polițiștii teleormăneni în slujba comunității

În ultimele 72 de ore, polițiștii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, protejării patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor.

Astfel, în perioada 17 – 19 iulie a.c., polițiștii au intervenit la peste 350 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 330 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 200.000 de lei, au reținut 49 de permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

În perioada menționată au fost întocmite 12 dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice și au fost emise două ordine de protecție provizorii, la Roșiori de Vede și Tătărăștii de Jos, pentru violență în familie.

În primele șase luni ale acestui an, polițiștii teleormăneni au emis nu mai puțin de 48 de ordine de protecție provizorii, 22 în mediul urban și 26 în mediul rural, venind în sprijinul victimelor violenței în familie.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE