miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Primăria Zimnicea investește în educația copiilor: Școli și grădinițe moderne pentru un viitor mai bun

Primăria Zimnicea anunță finalizarea unor investiții majore în educația locală, vizând modernizarea și dotarea școlilor și grădinițelor din oraș. Cu o valoare totală de 6.417.789,10 euro, aceste investiții reflectă angajamentul autorităților locale de a asigura condiții optime de învățare pentru toți copiii.

Mesajul Primarului Petre Pârvu

„Oferiți copiilor voștri șansa de a fi educați într-o școală modernă! Plecând de la celebrul citat al lui Spiru Haret: „Cum arată astăzi școala, va arăta mâine țara!”, am acordat o atenție deosebită educației și am reușit să finalizăm în acest an toate investițiile majore. Mi-am dorit acest lucru, nu doar pentru copiii orașului, ci și pentru a oferi o șansă copiilor din comunele limitrofe orașului. Fac un apel către părinții din aceste comune să își înscrie copiii în grădinițele, școlile și liceul din Zimnicea.”

Primarul Petre Pârvu subliniază că toate școlile și grădinițele au fost reabilitate și dotate cu centrale termice, aer condiționat și mobilier modern, asigurând astfel confortul necesar pentru un proces educațional de calitate. Dotările includ mese inteligente interactive pentru grădinițe, table inteligente, echipamente IT în fiecare sală de clasă, laboratoare de științe, informatică și limbi străine. De asemenea, instituțiile de învățământ sunt echipate cu săli interactive pentru activități extrașcolare, cabinete psihopedagogice, săli și terenuri de sport, cabinete medicale și multe altele.

Grădinițele, școlile și liceul din Zimnicea își deschid porțile pentru orice copil și elev, indiferent de domiciliul acestuia, promovând astfel accesul egal la educație. „Dacă vă doriți o evoluție pentru copiii dumneavoastră, dacă vă doriți să învețe într-un mediu modern și competitiv, acest lucru este posibil numai frecventând o școală modernă, cu cadre didactice calificate,” a adăugat primarul.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii