4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM Teleorman la început de an este de 6,31%

Rata șomajului înregistrat în județul Teleorman, la sfârșitul lunii ianuarie, a fost de 6,31 %, mai mare cu 0,12 % față de rata șomajului din luna precedentă și cu 0,29 % mai mică față de aceeași perioadă a anului anterior, au anunțat reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman.

Potrivit sursei citate, numărul total al șomerilor înregistrați a fost de 8.804, dintre aceștia 1.368 au fost indemnizați, iar 7.436 neindemnizați.

În ceea ce privește serviciile de ocupare și formare profesională oferite de agenție, în prima lună din 2022, instituția a asigurat resursele financiare necesare acordării de alocații pentru cinci șomeri; au fost încadrate 220 persoane din categoria celor cu vârsta de peste 45 ani sau şomeri unici susţinători ai familiilor monoparentale; au fost încadrați 101 tineri (sub 30 de ani care nu au loc de muncă), prin încheierea de contracte individuale de muncă.

În luna ianuarie, 474 persoane au fost cuprinse la servicii de mediere și au fost încadrate, au mai anunțat reprezentanții AJOFM Teleorman.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE