marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM Teleorman la început de an este de 6,31%

Rata șomajului înregistrat în județul Teleorman, la sfârșitul lunii ianuarie, a fost de 6,31 %, mai mare cu 0,12 % față de rata șomajului din luna precedentă și cu 0,29 % mai mică față de aceeași perioadă a anului anterior, au anunțat reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman.

Potrivit sursei citate, numărul total al șomerilor înregistrați a fost de 8.804, dintre aceștia 1.368 au fost indemnizați, iar 7.436 neindemnizați.

În ceea ce privește serviciile de ocupare și formare profesională oferite de agenție, în prima lună din 2022, instituția a asigurat resursele financiare necesare acordării de alocații pentru cinci șomeri; au fost încadrate 220 persoane din categoria celor cu vârsta de peste 45 ani sau şomeri unici susţinători ai familiilor monoparentale; au fost încadrați 101 tineri (sub 30 de ani care nu au loc de muncă), prin încheierea de contracte individuale de muncă.

În luna ianuarie, 474 persoane au fost cuprinse la servicii de mediere și au fost încadrate, au mai anunțat reprezentanții AJOFM Teleorman.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii