18.2 C
Alexandria
joi, iulie 7, 2022

Scandal cu săbii, la Cernetu – Un tânăr a ajuns la spital tăiat pe spate, mama acestuia a fost snopită în bătaie

Un scandal în toată regula, condimentat din plin cu săbii și cuțite, a izbucnit cu puțin timp în urmă într-o gospodărie din Cernetu.

Din primele date, un tânăr a ajuns la spital tăiat pe spate, iar mama acestuia a fost snopită în bătaie de persoane necunoscute, care au intrat peste ei în curte. În conflict, rănit a fost și tatăl tânărului.

Potrivit primelor informații, scandalul a izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi, iar duminică seară familia din Cernetu s-a trezit la poartă cu mai multe persoane necunoscute. Conflictul a escaladat rapid și, după ce și-au făcut “treaba”, agresorii s-au făcut nevăzuți.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale, dar și jandarmi și polițiști care fac cercetări pentru a-i identifica pe agresori.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE