19.4 C
Alexandria
joi, iulie 7, 2022

Program prelungit la Serviciul de Pașapoarte, până în luna august

Programul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte se prelungește, în perioada 20 iunie – 19 august, având în vedere gradul ridicat de ocupare a programărilor online pentru următoarele 90 de zile, anunță Prefectura Teleorman.

Astfel, programul serviciului în perioada menționată este în două schimburi, intervalul orar 8:30 – 18:30. Pe de altă parte, punctul de lucru mobil al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Teleorman de la Roșiorii de Vede, rămâne suspendat, arată sursa citată.

“Pentru creșterea capacității de procesare și soluționare a cererilor de pașapoarte, având în vedere gradul ridicat de ocupare a programărilor online pentru următoarele 90 de zile, precum și menținerea unui nivel ridicat de calitate în materia serviciilor publice oferite, programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Teleorman, pentru perioada 20.06.2022 – 19.08.2022, se va desfășura în intervalul orar 8:30 – 18:30, în două schimburi.

Menționăm că punctul de lucru mobil al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Teleorman de la Roșiorii de Vede, rămâne suspendat.

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Teleorman funcționează cu două ghișee: la unul se preiau cereri pentru programările online, la capacitate maximă / stație de lucru iar la cel de-al doilea se soluționează, în baza bonului de ordine, cererile care nu au programare online, precum și urgențele care se încadrează în prevederile legale”, se arată într-un comunicat de presă al Instuției Prefectului.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE