28.1 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Accident rutier pe E70, la ieșire din Drăgănești Vlașca spre București

Trei persoane, între care doi copii, au ajuns la spital, duminică după-amiază, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe Drumul European 70, la ieșire din Drăgănești Vlașca spre București.

Din primele date, se pare că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile, într-un lan de porumb, unde s-a răsturnat. În mașină era o familie, soț-soție și doi copii, toți cei patru având nevoie de înrijiri medicale în urma accidentului rutier.

La spital au fost transportați, după ce au primit îngrijiri la fața locului, mama și cei doi copii cu vârste între 2 și 5 ani.

S-au deplasat la fața locului pompierii militari cu o mașină de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și trei echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță.

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE