24.9 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Scandal la Spitalul de Boli Infecțioase din Alexandria

Autoritățile au primit, în această seară, rezultatele pentru ceilalți doi copii ai familiei aduse, joi, din carantină la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean.

Cei doi părinți și doi dintre copii au fost confirmați COVID pozitiv în această după amiază, însă rezultatele pentru ceilalți doi copii nu erau gata.

Cu puțin timp în urmă, au sosit însă rezultatele și pentru ceilalți doi minori, iar acesta sunt negative.

În acest caz, cei patru infectați au fost transferați la București, la un spital suport COVID pozitiv, în timp ce ceilalți doi copii neinfectați vor fi preluați de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, ai cărei reprezentanți vor fi nevoiți să gândească o formă de carantină specială, unde minorii vor sta restul din cele 14 zile de carantină impusă de autorități când s-au întors în țară din “zona roșie”.

Ulterior, copiii vor rămâne tot în grija autorităților, cel puțin până când părinții acestora se vor recupera.

Despărțirea părinților de cei doi copii neinfectați a fost una cu scandal, la care au intervenit forțele de ordine.

Mai multe echipaje de polițiști și jandarmi și-au făcut apariția, în această seară, la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean, unde au fost internați cei șase până la sosirea rezultatelor.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE