34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

BREAKING-Ambulanță răsturnată, în Alexandria

UPDATE: Echipajul Serviciului de Ambulanță transporta, o persoană dintre cele aflate în izolare.

Din fericire, nu au fost persoane rănite ori incarcerate la acest accident, transmite ISU Teleorman. Potrivit sursei citate, persoana transportată în ambulanța răsturnată a fost preluată de o altă ambulanță a SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, iar polițiștii au preluat cazul, pentru stabilirea imprejurarilor în care s-a produs evenimentul rutier

O autospecială a Serviciului de Ambulanță s-a răsturnat, cu puțin timp în urmă, la intersecția străzilor Dunării cu HCC din municipiul Alexandria.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambualnță SMURD, transmite ISU Teleorman.

Din primele informații, se pare că nu sunt persoane încarcerate.

În prezent este așteptat la fața locului și un echipaj specializat care să decontamineze ambulanța.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE