6,504FaniÎmi place
1.1 C
Alexandria
6,504FaniÎmi place

BREAKING – Gravida aflata în izolare la domiciliu va naște la Spitalul Județean

De interes

Principalul suspect în cazul crimei de la Măgura s-a sinucis în arestul...

Caz şocant în arestul poliției Teleorman. Bărbatul, care a fost găsit decedat în Centrul de Arest al Inspectoratului de Poliție...

Accident rutier pe DJ504,la iesire din Orbeasca (VIDEO)

Un alt accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, pe drumul județean 504, în Orbeasca de...

Accident în Alexandria| A rupt în două stâlpul de electricitate (VIDEO)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, în Alexandria.Din fericire, nicio persoană nu a fost...

Personalul medical al Spitalului Județean de Urgență trebuie să se ocupe, astăzi, de o gravidă căreia i-a venit sorocul.

Până aici nimic neobișnuit, numai că femeia se regăsește printre persoanele pentru care a fost impusă măsura izolării la domiciliu, după ce s-a întors din „zona galbenă”, astfel că măsurile care au fost luate în unitatea medicală au fost unele speciale.

În acest sens, au fost create trasee separate pentru gravidă, atât pentru o naștere naturală, cât și pentru varianta în care va fi nevoie de o cezariană, astfel încât să nu fie niciun pericol pentru celelalte paciente de pe secție sau pentru personal. Inclusiv lift a fost rezervat cazului, astfel încât să nu existe niciun fel de expunere pentru ceilalți pacienți ai spitalului.

Femeia nu prezintă niciun fel de simptom specific unei eventuale infecții cu coronavirus, însă măsurile luate de autorități sunt de natură să înlăture orice fel de risc pentru personal sau pacienții unității medicale.

Cu toate că procedura nu o impune, din moment ce viitoarea mămică era în izolare la domiciliu și asimptomatică, autoritățile au decis să-i recolteze și probe pentru o eventuală infecție COVID-19, pentru a elimina orice risc, mai ales că femeia va da naștere unui copil.

Alexandria
cer acoperit de nori
1.1 ° C
1.1 °
1.1 °
83 %
0.9kmh
91 %
mar
3 °
mie
0 °
joi
1 °
vin
3 °
sâm
4 °

Accident rutier pe DJ504,la iesire din Orbeasca (VIDEO)

Un alt accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, pe drumul județean 504, în Orbeasca de Jos. https://youtu.be/CKucnuV4R5Y Din fericire, victima acestui eveniment...

Covid 19

Romania
712,561
Cazuri confirmate
Updated on January 26, 2021 4:44 am
39,845
Cazuri active
Updated on January 26, 2021 4:44 am
17,841
Decese
Updated on January 26, 2021 4:44 am

Alte articole