0.8 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

ULTIMA ORĂ: Se înmulțesc cazurile de COVID-19 în județul Teleorman

4 persoane, doi adulți și doi copii, din orașul Zimnicea au fost confirmate pozitiv COVID-19. Informația nu este confirmată de nici un oficial din județul Teleorman și asta pentru că reprezentanții Prefecturii Teleorman se fac că nu știu, nu au auzit și nu cunosc.

Se înmulțesc cazurile de COVID-19 din județul Teleorman. Cel puțin asta aflăm din surse neoficiale.

În ultimele 24 de ore se pare că 6 teleormăneni au fost confirmați cu COVID-19. Din păcate nici Prefectura Teleorman, dar nici DSP Teleorman nu vor să ofere informații despre aceste cazuri. scrie trnews.ro

Vineri seara jurnaliștii au primit informații că două persoane, un bărbat și o femeie care făceau dializă la un centru din București au fost confirmate cu coronavirus. Autoritățile din Teleorman nu vor să ofere informații despre aceste cazuri.

În cursul acestei zile o altă informație venită pe surse precizează faptul că alte 4 persoane din județul Teleorman au fost confirmate pozitiv.

Este vorba chiar despre familia de rromi adusă joi seara la Secția de Boli Infecțioase din Alexandria. Femeia confirmată acum cu COVID-19 a avut o atitudine extrem de urâtă la vederea jurnaliștilor. Aceasta a început să înjure și să amenințe că dacă mai filmăm împrăștie virusul.

Deși toată presa din Teleorman solicită informații și despre acest caz, reprezentanții Grupului de Comunicare din Teleorman… tac.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE