17.8 C
Alexandria
joi, iulie 7, 2022

ULTIMA ORĂ: Se înmulțesc cazurile de COVID-19 în județul Teleorman

4 persoane, doi adulți și doi copii, din orașul Zimnicea au fost confirmate pozitiv COVID-19. Informația nu este confirmată de nici un oficial din județul Teleorman și asta pentru că reprezentanții Prefecturii Teleorman se fac că nu știu, nu au auzit și nu cunosc.

Se înmulțesc cazurile de COVID-19 din județul Teleorman. Cel puțin asta aflăm din surse neoficiale.

În ultimele 24 de ore se pare că 6 teleormăneni au fost confirmați cu COVID-19. Din păcate nici Prefectura Teleorman, dar nici DSP Teleorman nu vor să ofere informații despre aceste cazuri. scrie trnews.ro

Vineri seara jurnaliștii au primit informații că două persoane, un bărbat și o femeie care făceau dializă la un centru din București au fost confirmate cu coronavirus. Autoritățile din Teleorman nu vor să ofere informații despre aceste cazuri.

În cursul acestei zile o altă informație venită pe surse precizează faptul că alte 4 persoane din județul Teleorman au fost confirmate pozitiv.

Este vorba chiar despre familia de rromi adusă joi seara la Secția de Boli Infecțioase din Alexandria. Femeia confirmată acum cu COVID-19 a avut o atitudine extrem de urâtă la vederea jurnaliștilor. Aceasta a început să înjure și să amenințe că dacă mai filmăm împrăștie virusul.

Deși toată presa din Teleorman solicită informații și despre acest caz, reprezentanții Grupului de Comunicare din Teleorman… tac.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE