miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Simionescu face casă bună cu Pîrvulescu

Pe Adrian Simionescu lumea îl asociază, pe bună dreptate, cu PSD. Fost deputat al PSD în legislatura 2012-2016, Adrian Simionescu a condus campaniile electorale ale social-democraților în repetate rânduri.

De asemenea, este mai mult decât cunoscut faptul că, cel puțin zona Turnu Măgurele, PSD se reducea, până nu demult, la Adrian Simionescu.

Lucrurile s-au schimbat, însă, în ultima perioadă, iar în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Adrian Simionescu, rămas fără funcții și importanță în PSD, s-ar pregăti să părăsească barca social-democrată.

 

Dar zvonurile n-au rămas simple zvonuri, iar Adrian Simionescu a făcut, discret ce-i adevărat, trecerea la ALDE, în urmă cu mai bine de o lună. Informația potrivit căreia Adrian Simionescu s-a înscris cu acte în regulă în ALDE, cu ceva timp în urmă, a fost confirmată chiar de deputatul Calotă Florică Ică. Adrian Simionescu și-a dorit, se pare, să nu fie făcută publică intrarea sa în rândurile ALDE, motiv pentru care conducerea partidului nu a procedat și în cazul său cum a procedat în cazul celorlalte “achiziții”.

Mai mult, Adrian Simionescu a părăsit deja tabăra ALDE, odată cu deputatul Calotă Ică, și se pregătește să devină membru PNL cu drepturi depline, alături de același Calotă Ică. În acest sens, se pare că cei doi negociază deja semnarea unui protocol, locuri în Biroul Politic Județean al liberalilor, dar și locuri pe listele de candidați la locale pentru oamenii cu care Calotă Ică a plecat din ALDE.

topul săptămânii