joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Soluțiile PSD pentru combaterea pandemiei COVID!

Este total greșită abordarea guvernului Orban care PLAFONEAZĂ ARTIFICIAL numărul de noi cazuri, prin limitarea testării. Această atitudine iresponsabilă poate bloca total țara, cel puțin o lună, după alegerile din 6 decembrie.

Capacitatea declarată a țării, de 53.000 de teste/ zi nu este utilizată în mod deliberat. Se fac tot atâtea teste la 10.000 de cazuri/zi ca acum câteva săptămâni, când erau 5.000 cazuri/zi.

Soluțiile PSD în privința combaterii pandemiei:

  1. Creșterea rapidă a testării la 80.000 – 100.000/zi, inclusiv în week-end. Județele care NU TESTEAZĂ au puține cazuri, ceea ce oferă o falsă siguranță oamenilor!
  2. Testarea imediată a tuturor celor cu simptome și a contacților.
  3. Testarea periodică a întregului personalul medical.
  4. Campanii de testare epidemiologică masivă, cu teste antigen agreate de OMS/ECDC, în zonele cu incidență mare a numărului de infecții și pentru categoriile profesionale expuse.
  5. Reorganizarea urgentă a sistemului de sănătate publică astfel încă să facă față numărului mare de persoane infectate.
  6. Extinderea tratamentului pacienților COVID-19 în spitalele care permit organizarea de circuite separate.
  7. Extinderea capacității de furnizare de oxigen în condiții de siguranță în toate spitalele cu pacienți COVID.
  8. Coordonarea asistenței medicale la nivel județean, care să facă posibil accesul imediat al pacienților la serviciile medicale spitalicești.

Propunerile PSD în privința activității economice și sociale:

Redeschiderea în condiții de siguranță a școlilor primare, conform recomandărilor OMS! România a adoptat o soluție total opusă față de majoritatea statelor europene în privința învățământului.

Redeschiderea în condiții de siguranță a tuturor piețelor. Nu există justificare pentru sacrificarea producătorilor români prin interzicerea funcționării piețelor, în condițiile favorizării și aglomerării supermarketurilor.

PSD vrea sărbători de iarnă în siguranță, pentru toți românii și de aceea este vitală recâștigarea controlului asupra pandemiei!

Președinte PSD Teleorman

GÂDEA Adrian  Ionuț

La comanda PSD TELEORMAN. CUI MANDATAR FINANCIAR 11200020

 

topul săptămânii