joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Grav accident pe raza localității Islaz

UPDATE :  Bărbatul de 44 de ani rănit marţi după-amiază în accidentul rutier care a avut loc pe raza localității Islaz,  şi care a fost transportat la UPU Alexandria a decedat.

Cu puțin timp în urmă, la ora 14.21, pompierii militari turneni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs între două autoturisme, pe raza localității Islaz, cu posibile victime încarcerate.

Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele, cu o autospecială complexă de stingere și descarcerare și o ambulanță SMURD, iar din cadrul SAJ Teleorman trei echipaje medicale.

În urma accidentului au rezultat patru victime, câte două din fiecare autoturism, cu vârste cuprinse între 21 și 64 de ani.

Un bărbat, de 44 de ani, cu politraumatisme și în stare de inconștiență, a fost preluat de echipajul medical SAJ și transportat la UPU Alexandria.

Tot la spital a mai ajuns și un tânăr, de 34 de ani, șoferul uneia dintre mașini, care a fost încarcerat, cu multiple traumatisme, însă conștient și cooperant, preluat de paramedicii turneni.

Celelalte două victime, rănite ușor, un bărbat de 21 de ani și o femeie de 64 de ani, după ce au primit primul ajutor calificat au refuzat să meargă la spital.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, dar și pentru îndepărtarea resturilor de la caroseriile deformate de pe carosabil, iar polițiștii au preluat cazul pentru cercetări.

topul săptămânii