24.9 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Teleormanul a depășit pragul de 100 de persoane în carantină instituționalizată

3.035 teleormăneni sunt izolați la domiciliu, la nivelul județului, și monitorizați pasiv de Direcția de Sănătate Publică, potrivit celei mai recente informari a autorităților.

Pe de altă parte, alte 109 persoane sunt în carantină instituționalizată, dintre acestea 49 de persoane intrând în carantină în ultimele 24 de ore, după ce s-au întors din „zona roșie”.

“Astăzi, 29 martie a.c., polițiștii teleormăneni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și zădărnicirea combaterii bolilor, dosarul fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

La acest moment cercetările sunt într-o fază incipientă, urmând a fi stabilitate cu exactitate împrejurările comiterii faptelor”, mai transmit autoritățile.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE