16.7 C
Alexandria
luni, octombrie 2, 2023

Trei adolescente s-au bătut ca-n codru la Orbeasca de Sus

Încăierare în toată regula la Orbeasca de Sus, ale cărei protagoniste sunt trei fete, toate minore din primele informații. Culmea, cu toate că martori la bătaia în toată regula au fost mai mulți tineri, niciunul nu a intervenit să le despartă pe adolescentele care păreau că au lucruri serioase de împărțit.


Din primele date, se pare că fetele au vârste de până la 16 ani, iar lupta s-ar fi dat doi la unu, așa că cea mai șifonată a ieșit din încăierare fata care era pe cont propriu.

Nu se știe pentru moment care a fost motivul care a stat la baza încăierării și nici care au fost urmările disputei, cert este însă faptul că, având în vedere numeroasele astfel de incidente petrecute în Teleorman în ultima perioadă, educația pare să lipsească cu desăvârșire din “bagajul” multora dintre tinerii județului.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE