16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Trei bărbați reținuți în cazul caselor din Alexandria incendiate în stil mafiot

Trei bărbați, dintre care doi din Călărași și unul din Alexandria au fost reținuți, duminică după amiază, în cazul celor două case incendiate la începutul și sfârșitul lunii octombrie.

Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul din Alexandria i-ar fi plătit pe cei doi bărbați din Călărași, pentru ca aceștia să dea foc locuințelor rivalilor săi.

Disputa dintre familiile implicate în acest caz pare că este una mai veche, personajele principale aruncându-și vorbe grele inclusiv pe rețelele de socializare.

CITESTE SI: VIDEO Atac în stil mafiot, în Alexandria. A incendiat bolidul rivalului

Amenințările din mediul virtual au fost puse în practică în realitate, așa încât pe 1 octombrie a fost incendiată o casă din apropierea Școlii Gimnaziale Mihai Viteazul din Alexandria, iar pe 31 octombrie a fost incendiată o altă casă, de pe strada Meșteșugari, tot din Alexandria.

Încă din primele cercetări efectuate după lichidarea incendiilor a reieșit că focul a fost pus intenționat.

Între timp, a fost întocmit și cerc de suspecți pentru fiecare dintre cele două incendii, iar zilele acestea anchetatorii au reușit să identifice și făptașii.

Cu câteva ore în urmă, cei trei bărbați care sunt principalii suspecți în cele două cazuri, au fost reținuți.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE