22.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Trei tineri au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate în gât, picior și spate

Trei tineri din Teleorman au ajuns la spital, cu plăgi înjunghiate, în urma unui conflict care a avut loc, cu aproape o săptămână în urmă, la Vitănești, sat Purani.

Potrivit unor surse, doi dintre tinerii implicați în scandal sunt din satul Purani , iar al treilea din Furculești. Cu câteva zile în urmă, bărbatul din Furculești s-ar fi dus peste cei doi tineri din Purani, hotărât să regleze niște conturi mai vechi.

În încăierare, cei trei tineri s-au lovit reciproc cu obiecte ascuțite, iar la spital au ajuns atât cei doi tineri de la Purani, cu plăgi înjunghiate în picior și în spate, dar și cel de la Furculești, cu plagă înjunghiată în gât. Pentru că era lovit grav, cel din urmă a fost trimis la un spital din capitală, unde se află și în prezent.


Date oficiale despre acest caz am încercat să obținem de la Inspectoratul de Poliție Teleorman, dar n-am reușit. După ce am fost duși cu vorba câteva zile, astăzi ni s-a spus sec că este o anchetă în curs și nu pot fi oferite detalii.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE