marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Trei tineri au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate în gât, picior și spate

Trei tineri din Teleorman au ajuns la spital, cu plăgi înjunghiate, în urma unui conflict care a avut loc, cu aproape o săptămână în urmă, la Vitănești, sat Purani.

Potrivit unor surse, doi dintre tinerii implicați în scandal sunt din satul Purani , iar al treilea din Furculești. Cu câteva zile în urmă, bărbatul din Furculești s-ar fi dus peste cei doi tineri din Purani, hotărât să regleze niște conturi mai vechi.

În încăierare, cei trei tineri s-au lovit reciproc cu obiecte ascuțite, iar la spital au ajuns atât cei doi tineri de la Purani, cu plăgi înjunghiate în picior și în spate, dar și cel de la Furculești, cu plagă înjunghiată în gât. Pentru că era lovit grav, cel din urmă a fost trimis la un spital din capitală, unde se află și în prezent.


Date oficiale despre acest caz am încercat să obținem de la Inspectoratul de Poliție Teleorman, dar n-am reușit. După ce am fost duși cu vorba câteva zile, astăzi ni s-a spus sec că este o anchetă în curs și nu pot fi oferite detalii.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii