marți, martie 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Un nou caz șocant la Primăria Alexandria, în ședința de Consiliu Local!

Un nou caz șocant la Primăria Alexandria, în ședința de Consiliu Local! Alexandria va avea un buget aproape de Cluj, la capitolul sport.În ședința de Consiliu Local de la începutul săptămânii, a fost votat bugetul municipiului.

Propunerea de buget la secțiunea “Sport” a fost una uluitoare – 9.220.000, aproape 2.000.000€, în condițiile în care performanțele sunt modeste, iar orașul se scufundă în mocirla civilizației.

Spre exemplu, bugetul pentru sport în orașul Cluj, a fost comparabil – 10.450.000, iar comparația cu un oraș precum Clujul ne face să roșim. Incredibil ce gaură neagră a devenit Clubul Sportiv Municipal Alexandria!

Am cerut informații cu privire la cheltuirea sumelor încă din luna decembrie, iar ultimul răspuns a fost că sunt foarte ocupați și nu îmi pot da informațiile pe care le-am solicitat.

Am făcut amendament pentru diminuarea bugetului alocat secțiunii sportive cu 1.500.000 lei și direcționarea lor în trei direcții importante:- 150.000 pentru majorarea bugetului Serviciului Sanitar Veterinar SRL(Alexandria este plină de câini fără stăpân). Aici am avut și susținerea directorului, care a recunoscut că are nevoie de fonduri suplimentare, dar consiglierii psd au votat împotrivă.- 800.000 pentru protecția mediului – ecologizarea gropilor de gunoi ilegale din municipiul Alexandria, dar actualul primar a susținut că prioritatea este sportul, pentru că a fost o promisiune electorală, iar consilierii psd au votat împotrivă.- 550.000 pentru reparații curente străzi, alei, trotuare, cartiere, indicatoare și marcaje rutiere. La indicațiile prețioase ale actualului primar, consilierii psd au votat împotrivă.

Așa că, pentru anul 2023 vom avea o alocare bugetară uriașă la capitolul SPORT, mulțumită clicii formate în jurul actualului primar.Era să uit. La ședință, nea victor a fost secondat de nea fane, administratorul orașului, care stă la masa aleșilor locali, deși nu are niciun drept. I-am cerut demisia lui nea fane și în această ședință, datorită situației în care ginerele dumnealui, ciprian gurban, a adus ApaServ, a transmis consilierul Gabriel Bulumac.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii