sâmbătă, mai 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO A murit după ce s-a izbit de un cap de pod, la 3 dimineața

„Vino, Doamne, pe pământ!” – a murit în timp ce se ducea la gară să ia trenul spre muncă.

La doar 24 de ani, Daniel a părăsit partea carosabilă, în timp ce se ducea de la Vârtoapele de Sus, de unde locuia, la Olteni, unde să lase mașina în gară și să plece cu trenul către muncă, la București. S-a întâmplat fix la 3 dimineața, astăzi.

Acum fix 10 zile, a postat pe facebook „Vino, Doamne, pe pământ!”

Tânărul nu ar fi reușit să doarmă bine în ultimele 2 zile, din cauza unei dureri la măsea, spun apropiații. Însă mașina, pe imaginile video, se vede cum circula cu o viteza amețitoare, intră pe contrasens, apoi se lovește în lateral de un cap de pod, izbindu-se din plin de următorul.

Mașina, o Dacie veche, dar întreținută, s-a rupt în doua. Impactul a avut loc la fix 3 dimineața, conform imaginilor video, lovind primul cap de pod la 2:59:59 și al doilea cap de pod la 3:00:00.

Pe mașină scria ” 1.4 Rup Asfaltu’ „, iar în urma cu 4 luni Daniel își lua rămas bun de la un prieten, mort tot într-un accident auto.

RIP

VIDEO A murit după ce s-a izbit de un cap de pod, la 3 dimineața
VIDEO A murit după ce s-a izbit de un cap de pod, la 3 dimineața

IPJ TELEORMAN: La data de 13 iulie, a.c., ora 03.37, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în comuna Olteni, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede- Biroul Rutier au constatat faptul că, în timp ce un tânăr de 24 de ani, din comuna Vârtoape, județul Teleorman, conducea un autoturism în comuna Olteni, sat Perii Broșteni, din direcția comuna Trivalea Moșteni către comuna Olteni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală corporală a conducătorului auto, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde, ulterior acesta a decedat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

topul săptămânii