1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

VIDEO Accident pe E70, la Peretu! O șoferiță de 23 de ani a spulberat o căruță

Un bărbat care se afla într-o căruţă a fost rănit într-un accident, pe Drumul European E70, din judeţul Teleorman, din cauza unei şoferiţe în vârstă de 23 de ani.

Miercuri după amiază, la ieșire din comuna Peretu, un căruțaș a ieșit de pe câmp și, în timp ce circula pe DN6, a fost lovit în plin de o mașină condusă de o șoferiță.

În urma impactului, căruțașul a fost tănit ușor, fiind transportat la spital.

Potrivit Poliției, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITESTE SI: VIDEO Accident pe DN 51, la Poroschia, un cal a intrat într-o mașină

„În ziua de 29 Septembrie a.c., în timp ce o conducătoare auto în vârstă de 23 de ani din comuna Peretu conducea un autoturism pe DN 6, la kilometrul 112, din direcția Roșiorii de Vede către Alexandria, la kilometru 112 a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus în aceeași direcție de mers de către un bărbat în vârstă de 73 de ani din municipiul Alexandria, jud. Teleorman.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului atelajului hipo care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet, a transmis IPJ Teleorman.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE