joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Accident pe E70, la Peretu! O șoferiță de 23 de ani a spulberat o căruță

Un bărbat care se afla într-o căruţă a fost rănit într-un accident, pe Drumul European E70, din judeţul Teleorman, din cauza unei şoferiţe în vârstă de 23 de ani.

Miercuri după amiază, la ieșire din comuna Peretu, un căruțaș a ieșit de pe câmp și, în timp ce circula pe DN6, a fost lovit în plin de o mașină condusă de o șoferiță.

În urma impactului, căruțașul a fost tănit ușor, fiind transportat la spital.

Potrivit Poliției, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITESTE SI: VIDEO Accident pe DN 51, la Poroschia, un cal a intrat într-o mașină

„În ziua de 29 Septembrie a.c., în timp ce o conducătoare auto în vârstă de 23 de ani din comuna Peretu conducea un autoturism pe DN 6, la kilometrul 112, din direcția Roșiorii de Vede către Alexandria, la kilometru 112 a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus în aceeași direcție de mers de către un bărbat în vârstă de 73 de ani din municipiul Alexandria, jud. Teleorman.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului atelajului hipo care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet, a transmis IPJ Teleorman.

topul săptămânii