joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Accident rutier pe DN 41, în localitatea Frasinu

Potrivit primelor informații oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisar şef Cristian Şuţă, accidentul rutier s-a produs pe DN 41 Giurgiu-Olteniţa, după ce şoferiţa unui autoturism Ford, de 26 de ani, din judeţul Teleorman, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a pătruns pe contrasens, lovind în plin un autoturism de teren, condus de un tânăr, de 25 de ani, din Giurgiu,scrie giurgiuveanul.ro

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce a avut loc, în această după-amiază, la ieșire din localitatea Frasinu.

Conducătoarea uneia dintre mașini, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită încarcerată, dar conștientă. Aceasta a fost extrasă cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, preluată de echipajul SMURD și de medicul de pe ambulanță, fiind transportată la UPU Giurgiu.

De îngrijiri medicale au avut nevoie și un băiețel de 8 ani, dar și o altă tânără, de 27 de ani, pasageră în celălalt autoturism. Aceștia au fost transportați la spital de echipajele Serviciului Județean de Ambulanță.

Pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au asigurat măsurile PSI la locul evenimentului și au îndepărtat elementele de caroserie și urmele de lubrifianți de pe partea carosabilă astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

„Ambii conducători au fost testaţi şi nu se aflau sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat, pentru „Giurgiuveanul”, comisar şef Cristian Şuţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

topul săptămânii