24.9 C
Alexandria
vineri, iulie 1, 2022

Video SOCANT- La un pas de tragedie- momentul impactului de la accidentul din seara de Inviere, din Teleorman. Si-au vazut moartea cu ochii

La un pas de tragedie- momentul impactului de la accidentul din Poroschia.

In seara zilei de 1 Mai, chiar in seara de inviere, o tragedie a fost pe cale sa se intample in urma unui impact violent in comuna Poroschia de langa Alexandria.

Numai un miracol a facut ca nimeni sa nu fie grav ranit, in ciuda faptului ca masinile s-au facut praf, o roata a zburat, si 4 oameni au ajuns la spital.

Publicatia ImpactNews24 a intrat in posesia imaginilor video care surprind momentul impactului:

O masina a iesit de pe drumul secundar in drumul national, fiind izbita violent de un BMW care circula cu viteza pe drumul cu prioritate.

Pe un cap de podet, doua femei, un minor langa o bicicleta si un bebelus in carucior asteptau sa treaca strada. Masina care nu a acordat prioritate a fost proiectata la milimetri de acestia, izbind capul de pod si facandu-l praf, prinzand si bicicleta minorului care a fugit ingrozit.

Miracolul din seara de inviere a facut ca, desi impactul a fost de o violenta extrema, sa nu fie nimeni grav ranit sau sa moara, insa cele doua femei cu bebelusul si cu baiatul cu bicicleta si-au vazut moartea cu ochii.

Imaginile sunt socante si vorbesc de la sine.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE