25.3 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

VIDEO Grav accident între Slăvești și Ciolănesti. Un copil de nouă ani rănit în urma unui impact între două autoturisme

Grav accident între Slăvești și Ciolanesti. Un copil de nouă ani rănit grav în urmă unui impact între două autoturisme într-o curbă .

UPDATE: Accident grav între Slăvești și Ciolănești. Un copil de nouă ani a fost rănit în urmă unui impact între două autoturisme.

Accident grav petrecut, vineri seara, pe drumul care face legătura între Slăvești și Ciolănești.

Șoferul mașinii în care se aflau doi adulți (soț-soție) și un copil a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens într-o curbă, iar pe partea cealaltă se deplasa un autoturism marca Skoda Octavia, care i-a lovit din plin și i-a aruncat pe câmp.

Mama și copilul în vârstă de 9 ani au ajuns la spital. Din primele informații, se pare că băiețelul este grav lovit în zona capului, iar mama prezintă dureri de spate.

ATENTIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE