22.3 C
Alexandria
duminică, iulie 3, 2022

Mihai Șerban, numit comisar șef la Garda de Mediu Teleorman. Viorica Andrei, demisă din funcție

Nici picior de userist la conducerea instituțiilor publice din județul Teleorman.

După demiterea subprefectului Sergiu Iordan, un alt personaj susținut de Alianța USR Plus își pierde funcția. Viorica Andrei a fost eliberată din funcția de comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu- Comisariatul Județean Teleorman.

În locul acesteia, a fost numit Mihai Șerban, printr-o decizie semnată astăzi de către comisarul general al Gărzii Naționale de Mediu.

Între anii 2005 și 2009, Mihai Șerban a deținut funcția de director executiv al Agenției de Mediu Teleorman și, ulterior, pe cea se șef serviciu în cadrul aceleeași instituții.

Timp de aproximativ patru ani, din 2010 și până la sfârșitul anului 2013, a fost prim comisar al Gărzii de Mediu Teleorman, iar din 2014 și până în prezent a ocupat funcția de comisar.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE