20.6 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Municipiul Alexandria a atins incidenţa de infectare la care se impun restricții

Rata de incidență Covid a ajuns, vineri, la 4,1 în Teleorman, potrivit Direcției de Sănătate Publică Teleorman.

Cel mai mare indice se înregistrează la Zâmbreasca: 16,50 și la Gratia, Mârzănești, Islaz, toate cu rată de incidență trecută de 10.

Alexandria a înregistrat o incidență de 6,28, ceea ce înseamnă că municipiul a trecut de pragul în care se impun restricții. Carantina de weekend este una dintre impunerile care se aplica în localitățile în care rata de infectare depășește rata de infectare de 6 la mie.

Hotărârea aprobată de Guvern instituie restricţii de circulaţie pe timp de noapte, în weekend şi reducerea programului de funcţionare al magazinelor pentru localitățile care au depășit pragul de 6 la mia de locuitori.

Copiii până la 12 ani nu trebuie să prezinte rezultatul negativ la unui test COVID-19 pentru a participa la unele activităţi.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE