22.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Municipiul Alexandria a atins incidenţa de infectare la care se impun restricții

Rata de incidență Covid a ajuns, vineri, la 4,1 în Teleorman, potrivit Direcției de Sănătate Publică Teleorman.

Cel mai mare indice se înregistrează la Zâmbreasca: 16,50 și la Gratia, Mârzănești, Islaz, toate cu rată de incidență trecută de 10.

Alexandria a înregistrat o incidență de 6,28, ceea ce înseamnă că municipiul a trecut de pragul în care se impun restricții. Carantina de weekend este una dintre impunerile care se aplica în localitățile în care rata de infectare depășește rata de infectare de 6 la mie.

Hotărârea aprobată de Guvern instituie restricţii de circulaţie pe timp de noapte, în weekend şi reducerea programului de funcţionare al magazinelor pentru localitățile care au depășit pragul de 6 la mia de locuitori.

Copiii până la 12 ani nu trebuie să prezinte rezultatul negativ la unui test COVID-19 pentru a participa la unele activităţi.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE