22.3 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

VIDEO Mașină făcută praf și persoană rănită grav, între Toporu și Răsmiresti. A intervenit elicopterul SMURD.

O plimbare cu mașina s-a terminat prost pentru trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din localitatea Toporu, județul Giurgiu.

Cei trei prieteni au plecat la o tură, în urmă cu puțin timp, însă, după câțiva kilometri, mașina în care se aflau s-a răsturnat de mai multe ori, în afara carosabilului.

S-a întâmplat în urmă cu câteva zeci de minute pe drumul care leagă Toporu(Giurgiu) de Rasmiresti(Teleorman).

Trei tineri s-au gândit să testeze asfaltul nou turnat în zona( până recent drumul era de câmp) și au dat „talpa”, însă șoferul nu a mai putut stăpâni bolidul care s-a răsturnat de mai multe ori masina a ajuns pe câmp.

Șoferul și pasagerul din față au fost răniți grav, pasagerul din spate nu a pățit nimic.

Elicopterul SMURD venit de la București a preluat pasagerul din drepta, care a fost azvârlit în afară mașinii, iar această a căzut peste el.

Viteza excesivă este una din cele mai mari probleme în siguranţa rutieră. Potrivit statisticilor anuale, aproximativ 3.000 de români își pierd viața în urma accidentelor, iar un calcul simplu arată că, în fiecare zi, opt romani mor pe străzile din România.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE