7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

VIDEO Mașină făcută praf și persoană rănită grav, între Toporu și Răsmiresti. A intervenit elicopterul SMURD.

O plimbare cu mașina s-a terminat prost pentru trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din localitatea Toporu, județul Giurgiu.

Cei trei prieteni au plecat la o tură, în urmă cu puțin timp, însă, după câțiva kilometri, mașina în care se aflau s-a răsturnat de mai multe ori, în afara carosabilului.

S-a întâmplat în urmă cu câteva zeci de minute pe drumul care leagă Toporu(Giurgiu) de Rasmiresti(Teleorman).

Trei tineri s-au gândit să testeze asfaltul nou turnat în zona( până recent drumul era de câmp) și au dat „talpa”, însă șoferul nu a mai putut stăpâni bolidul care s-a răsturnat de mai multe ori masina a ajuns pe câmp.

Șoferul și pasagerul din față au fost răniți grav, pasagerul din spate nu a pățit nimic.

Elicopterul SMURD venit de la București a preluat pasagerul din drepta, care a fost azvârlit în afară mașinii, iar această a căzut peste el.

Viteza excesivă este una din cele mai mari probleme în siguranţa rutieră. Potrivit statisticilor anuale, aproximativ 3.000 de români își pierd viața în urma accidentelor, iar un calcul simplu arată că, în fiecare zi, opt romani mor pe străzile din România.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE