joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Petrecere cu lăutari, dedicații și poliție pentru pensionarea unui pompier din Alexandria

A fost petrecere mare, marți, la baza sportivă a pompierilor din Alexandria, muzică a răsunat 12 ore fără oprire.

Motivul? Un șef de tură s-a pensionat la 40 de ani, și a făcut un proțap imens pentru colegi.

Au fost colegii lui de tură, care se aflau în timpul liber, dar și colegi în timpul programului. Oficial, încărcau mașinile cu apă după misiune. În realitate, au stat peste o ora cu mașinile lângă locul de petrecere, înainte de incediul de care face vorbire purtătorul de cuvânt al ISU, departe de intrarea unde se află stația de încărcare cu apă.

ISU TELEORMAN: Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman

A ieșit un coleg la pensie, acesta organizând o petrece pentru colegii de pe tura sa, care se aflau în zi liberă.

Nu a participat nimeni din tura de lucru de astăzi, accesul autospecialelor noastre acolo realizându-se doar pentru alimentarea cu apă a acestora deoarece au fost înregistrate mai multe incendii de vegetație uscată și chiar o casă de locuit, în localitatea Copăceanca.

Însă, până la urmă, era normal să îl petrecea pe sărbătorit, pentru care s-au dat dedicații la lăutari, cât timp au servit doar un suc și o apă plata.

Dedicațiile și lăutarii s-au auzit în tot cartierul de lângă bază, lucru care a atras și poliția.

Dar nu pentru a-i sancționa, întrucât baza este relativ retrasă, și când s-a lăsat seară muzică a fost dată mai încet.
Ci, pentru a verifică dacă totul este în regulă: un echipaj al biroului rutier județean au lăsat postul fix de radar de pe drumul european și au venit la petrecea pompierilor.

Nu știm dacă au venit cu mâna goală, însă este cert că au plecat cu o sacoșă plină. Doi băieți i-au ajutat să care sacoșă destul de voluminoasă  până la autospecială, care a plecat discret pe lângă cimitirul din Alexandria, cu o destinație necunoscută, apoi s-au oprit la un service auto din Alexandria unde au schimbat câteva vorbe cu patronii, însă, văzând că sunt urmăriți de reporteri, au plecat de îndată, încercat să-i evite, prrin platforma goală și retrasă a bâlciului din Alexandria, cu toate că, în mod normal, ar fi trebuit să vegheze traficul teleormănean.


Însă doar o dată se pensionează un coleg din MAI, și se mai pot face și excepții.


Petrecerea a durat peste o jumătate de zi, de marți după masă și până târziu în noapte

topul săptămânii