joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Tragedie fără margini între Putineiu și Turnu Măgurele: doi frați veniți în vacanță la bunici au sfârșit tragic.

Tragedie fără margini între Putineiu și Turnu Măgurele: doi frați veniți în vacanță la bunici au sfârșit tragic.Totul s-a întâmplat după ce aceștia au intrat cu mașină, un Logan alb, din plin, într-o căruță nesemnalizată.

Accidentul s-a petrecut pe Dn65A, două căruțe nesemnalizate pline cu fier vechi au fost cauza pentru care doi băieți de 19 și 22 de ani au sfârșit pe loc, cu răni cumplite. Mașina condusă de aceștia, cel mai probabil cu viteză mare, a izbit din plin una din căruțe.

S-a activat planul roșu de intervenție și la fața locului s-au deplasat nu mai puțin de 15 ambulanțe, însă pentru cei doi frați nu s-a mai putut face nimic: unul avea răni groaznice, incompatibile cu viață, iar altul a fost resuscitat aproape o ora, însă fără succes.

La spital au ajuns și 6 ocupanți din căruțe, 2 adulți și patru copii, dar fără răni care să le pună viață în pericol.

În timp ce rudele băieților morți erau sfasiate de durere, bunica, unchiul și mătușa acestuia având inclusiv nevoie de ambulanțe, conducătorul căruței s-a luat la ceartă cu martorii spunând că el de fapt ar fi condus la ora 17 , pe lumina, și că ar fi fost nevinovat.

Cetățenii din zona reclamăcă comunitatea rromă din Putineiu provoacă accidente în mod constant, fie cu căruțe nesemnalizate, fie cu copii aflați pe șosea, fie cu cai lăsăți liberi.

De altfel, chiar și reporterii, aflați în trafic, au fost surprinși de doi cai care au sărit în față mașinii.

Imagini sfâșietoare:

În timp ce căruțașul se chinuia să își țină caii să nu fugă, mătușa tinerilor decedați se uită sub folia așezată pe trupul tânărului desfigurat și mort la față locului, plângând, iar bunica, deznădăjduită, rămăsese singură printre forțele de ordine, neștiind unde să mai meargă, după ce a fost relativ calmată în ambulanță.

Acest accident în care doi tineri aflați la început de drum în viață s-au dus în ceruri readuce în atenție eternă problema a carutelor nesemnalizate de pe drumurile publice, inclusiv drumuri naționale sau chiar europene, inclusiv noaptea și fără lumini

Dumnezeu să-i odihnească pe Răducu și Ștefan!

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0767.999.984 pe Whatsapp 

topul săptămânii